Let’s go to the market!

I love visiting markets and food halls where ever I go. When in Paris I go to the Marché d’Aligre or Bastille, in Brussels my absolute favorite is Marché de Place Flagey and on our recent road trip I found a new favorite in Copenhagen called Torvehallerne.

We found this market by accident (as usual) when parking our car to Israels Plads and there it was, the most beautiful, all new market that has two covered glass and steal halls and an open market place between them. Everything is beautiful, the food, the people the displays and all latest food trends are available just ready to be tried out.

IMG_6036.jpgIMG_6023.JPGP7080727.JPGP7080750.JPGP7080717.JPGP7080749.JPGP7080722.JPGP7080728.jpgP7080729.JPGP7080739.JPG

Torit on mahtavia paikkoja. Kun olen kotona Pariisissa, hyvä aloitus sunnuntaille lähtee Marché d’Aligrélta tai Bastillen torilta ja Brysselissä suosikkini on Place Flageyn tori. Pariisissa torikassi täyttyy vihannesten lisäksi myös tuoreilla croissanteilla ja ehkä viini pullolla ja Place Flageyllä on joskus pakko syödä ranskikset! Viimeisin tori-ihastukseni löytyy Tanskasta, jossa yllättäen tupsahdimme suoraan ruokataivaaseen, kun olimme etsimässa Israels Pladsin parkkihallia. Torin nimi on Torvehallerne ja siihen kuuluu kaksi modernia lasiseinäistä kauppahallia ja niiden välissä oleva torialue. Paikka on moderni ja kaikki mahdolliset ruokatrendit ovat siellä edustettuina Paleo ruoasta puuroravintolaan. Tuonne on päästävä ehdottomasti uudestaan ja paremmalla ajalla kunnolla maistelemaan!

 

Torvehallerne KBH

Frederiksborggade

211360 København K

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s